клуб ЗЕЛАНД
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
май 19, 2012, 04:38:24

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
До AMITABA !!! и всички,
чиито акаунти са изтрити погрешка при епичната борба с ботовете: ------- Моля изпратете ваш НИК за да се опитам да възстановя акаунта ИЛИ се регистрирайте отново съссъщия НИК.
Admin
P.S. Ползвайте формата за изпращане в сайта http://clubzeland.com/index.php?body=mail_form&to=info
8003 Публикации в 324 Теми от 543 Членове
Последен член: Faxfluoppooto
* Заглавна Страница Помощ Търси Вход Регистрирай
клуб ЗЕЛАНД  |  General Category  |  Обсъждаме теми свързани с Транссърфинга (Модератори: Bibi, Nizo, Des)  |  Тема: Ченълинг « назад напред »
Страници: [1] Надолу Изпечатай
Автор Тема: Ченълинг  (Прочетена 572 пъти)
Nizo
Гост
« -: септември 15, 2010, 10:40:11 »

Вчера по време на доста дълбока медитация изпитах чувството на ченълинг. Странна работа ... за да го достигна медитирах много и наблягах над идеята да се отпусна ... отпускам се, отпускам се, но то отдавна съм се отпуснал, но този път продължих да "отпускам" мускулите си един по един, макар и вече да бях супер отпуснат. След това си постоях още малко, като се фокусирах над това да не усещам нищо от тялото си и след това нещо просто прещтрака в мен и не чувствах тялото си или стаята. Почувствах се като излъчваща енергия в огромно празно пространство. Всъщност немога да го опиша с думи ...хем съм енергия в пространство, хем знам, че имам тяло, но като се замислих за тялото си, чувството започна да се изпарява ... отускам пак и пак се появява, но този път малко бавно и с колебания и все пак се чувствах като че ли през мен тече 2 пъти повече гравитация. Нещо като силна магнетична енергия преминаваше през тялото ми, а фокуса на ума ми беше изчезнал и чувствах "всичко", което всъщност беше едно бекрайно нищо. Много интересно състояние, но в момента в които помисля за нещо, това състояние изчезва и се появява пак обикновенно чувство на медитация. Именно от това си направих и ценен извод за това как спираме  енергията на висшия аз с бръщолевенето на ума. Дори най-малка мисъл от сорта: "Хмм, на къде е обърната ръката ми?" ... ме караше да губя състоянието, а въпроса си го зададох защото наистина незнаех накъде са ориентирани дланите ми, а ума ми някак си искаше да "сглоби" идеята за тялото ми, но не го намираше.

Та, това е в общи линии, това което мога да обясня. Някой от вас усещал ли е нещо подобно? Имате ли идея как мога да тренирам ченълинг способността?
Активен
Bibi
Гост
« Отговор #1 -: септември 15, 2010, 11:05:34 »

Преди няколко дена получих подобно, но по-слабо от твоето преживяване.
Напълно изгубих тялото си, но това, което за теб е било "прещракване" при мен беше все едно, че нещо ме дръпва рязко надясно. Аз бързо се върнах наляво, но след това реших да го правя по-нежно. 3 пъти подред се получи дръпването, аз леееко му връщах движението. След това придобих усещане за тяло, което седи в точно определена поза. Мое тяло. След като се върнах в реалността забелязах, че позата е много по различна от действителната. Особено ръцете. Някак беше наблегнато на ръцете, особено дланите и пръстите.
А обяснение нямам.
Активен
Смехурка
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 365

"Я не хочу, я намерен!"

« Отговор #2 -: септември 17, 2010, 03:54:38 »

Преди много години, като студентка в Шумен, в безкрайните пътувания през балкана често се налагаше да правя дълги престои в Карнобат, в очакване на някаква връзка...Веднъж, беше късна есен, почти зима, излязох в градинката пред гарата, седнах на един камък...В краката ми се появи врабче - премръзнало, настръхнало, ококорено...Гледаше ме право в очите и не мърдаше...Усетих се първо като хипнотизирана, а след малко, не знаех как и какво се случи, но врабчето бях аз и гледах някого седнал на камъка срещу мен...Много странно усещане...Бях в неговото тяло, аз, с моите си усещания за студ, умора, глад, но много мъничка и сякаш цялата бях сърце, което тупка...забързано...И знаех, че се каня да отлетя, само че ми е много студено и крилцата(ръцете) не искат да се разперят...Не знам колко продължи...Сепна ме свирката на идващия влак...и добре че дойде, та да ме върна на земята...

И аз нямам обяснение на случката, не знам дали е и за тази тема, но тук се сетих за нея...отново итова повторение ме замисли - защото преди няколко дни ми се наложи да чакам влак в Карнобат...Този път на самата гара, гледайки нанизаните по жиците птици в един момент се върнах в спомена...и ...отново се усетих птиче - едно от всичките горе...люлеех се лекичко и около мен внезапно стана много светло, празно, въздушно и ...отлитащо...

и ...влака пак дойде навреме Усмивчица
Активен

Ако е извън позволеното, но много ти се иска - МОЖЕ!;-)))
lucy
Гост
« Отговор #3 -: септември 19, 2010, 01:25:24 »

Смехурка мила Усмивчица
Определено мисля, че трябва да направиш нещо - да издадеш тези твои прекрасни размисли в нещо като сборник с есета или разкази, знам ли, повече хора да имат достъп до тях, не само ние във форума. Те са прекрасна поезия в проза, ако мога да сътворя подобно оксиморонно определение!
Активен
Смехурка
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 365

"Я не хочу, я намерен!"

« Отговор #4 -: октомври 12, 2010, 08:26:59 »

Благодаря ти, Лъки, за добрите думи!
Това, което пишеш е отколешна мечта, тлееща у мен...ще се случи, като и дойде времето...почти е готова, добавям, изхвърлям, пак  добавям...разбира се, че всички вие ще сте й първите читатели Намигване
Активен

Ако е извън позволеното, но много ти се иска - МОЖЕ!;-)))
shannon
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 88

« Отговор #5 -: октомври 12, 2010, 10:09:22 »

..разбира се, че всички вие ще сте й първите читатели Намигване

пу първа! Заплюх си място на опашката Плезещ се
Активен
pipi
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 117

« Отговор #6 -: февруари 03, 2012, 04:29:56 »

Ченълинга "заслужава отделно внимание, поради наличието на пренаситеност от контактьорски послания, касаещи човечеството като цяло. Твърде голямото доверяване на подобен род текстове води до същото, което е описано в предишната глава. Създаване на насочена мисъл и обслужване на нискоастрален интерес. В едно радиопредаване Стюърт Суердлоу казва, че 95% от ченълингите, се спускат директно от сателитните чинии на NSA (Националната Агенция за Сигурност на САЩ). Оттук нататък отчетете фактора „масовост“ на тези послания навсякъде по света, отчетете тяхното често противоречие, техния тон, тяхната значимост, еуфория и не на последно място все по-засилваща се тенденция за комерсиализираност и фабричност – такава литература се издава на килограм! А сега се замислете – кой би позволил това, ако всичкото беше истина? И защо трябва да й вярвам аз? Защото е предаден от „Христос“ ли? Хайде де! Интернет е задушаван всекидневно с какви ли не послания! Безплатно! Илюминати не дават безплатен обяд! Спомнете си веднага кой създаде Интернет и кой контролира по-голямата част от него! ЦРУ! Малките късчета информация остават затрупани от огромния, умишлено спуснат, дезинформиращ боклук, който ни залива! Не! Не е безплатно! Цената е вашата будност!"

Активен

Аз не вярвам в чудеса, аз разчитам на тях.
Diana
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 282

« Отговор #7 -: февруари 05, 2012, 07:19:43 »

г-н Милко Апостолов явно е много силно повлиян от писанията на Дейвид Айк, да не кажа, че около 1/3 от книгата е преразказ в частта си за конспирациите на илюминатите, но без осъзнаванията до които е стигнал Айк, тъй като тук нивото на съзнание е различно. Вмъкнатите текстове от Матрицата V, както и разни интерпретации по всяка вероятност от Грег Брейдън и учението Дао на някои места влизат в противоречие и в комбинация от негови мисли, говорят единствено за непреживяна информация. Екзалтираният тон на книгата, непрекъснатите призиви за "правене" и включването на България, както и "стъпки за подобряване на положението" говори за неосъзнаване на Единството и единствения начин за промяна, чрез СЪСТОЯНИЕ на безусловна любов, която променяйки нас, променя и всичко наоколо.
Активен

pipi
Full Member
Неактивен Неактивен

« Отговор #8 -: февруари 05, 2012, 11:27:34 »

Diana, смяташ ли че някой друг (освен теб) може да контактува с твоя Висш Аз?
Памела Крибе твърди, че може! Тя казва: "Обикновено влизах в контакт с моите и на други хора духовни водачи." Вал Валериан (Матрицата V) твърди, че това е невъзможно. Всеки би могъл да осъществи връзка единствено със своя Висш Аз. Освен ако ... тя (П.Крибе) не се свързва с други същности Ъ?
Ще кажеш, че не говоря от опит... А твоя опит какъв е?
Как избираш на кой източник на информация да се довериш? Само по това дали резонира с теб ли? С мен са резонирали доста книги, филми, изобщо информация, които вече не резонират Смотан

Г-н Апостолов пише за своя труд, че това е "книга с някои остарели полярни възгледи, в които автора вече не вярва, но и с много ценна актуална информация. Съдържа теми като методи на манипулация и механизми на програмирането (медия, образовоание, екстрасенси, ченълинг, секс, самопрограмиране и самокапсулиране), егрегориална маса, енерго-информационна осъзнатост, депрограмиране от външни програми, работа върху себеконтрола, създаване на информационни точки и много други."

В книгата пише още: "Настоящото изложение не подлежи на авторски права, самото то не споделя самата концепция за такива. Текстът е изпълнен както с лични, иновационни идеи, така и с добре известни такива от други изследователи."

Никого не защитавам или нападам. Просто задавам въпроси и търся отговори Усмивчица
« Последна редакция: февруари 05, 2012, 11:29:28 от pipi » Активен

Diana
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 282

« Отговор #9 -: февруари 06, 2012, 02:07:50 »

"Когато се свързвам с нечий водач, този водач е проекция на неговия Висш Аз." Вал Валериан

Водачите не са Висшия Аз а негови аспекти. Доколкото знам, те се сменят по Пътя, в зависимост от напредъка на Душата, а ВА събира опитностите от всички едновременни инкарнации. Вал казва, че водачите на Финалната инкарнация са Доминантните инкарнации. Финалната инкарнация е тази, която напълно се събуди и отхвърли привързаността си към т.н. вериги или преживявания - "Има много такива главни и второстепенни вериги – религия, тяло, идентичност, сексуална идентичност, живот заради капризите на другите, разрушителни навици (алкохол, наркотици, пушене), националност и др. Някои от второстепенните са: да следваш модните тенденции (в облекло, стил на говорене/какво да не говориш и др.), следване диктата на другите и отдаването на своята сила по повтарящи се начини, когато всъщност не искаш да го правиш."

Събуждането е основната цел на Висшите Азове. Мисля, че след това задвиженият процес постепенно те вади от Матрицата и ти изкачвайки се вибрационно по Нивата на Чов.Съзнание започваш да виждаш съвсем ясно манипулацията и чрез Водачите си, ВА и евентуално учители извън инкарнация, отхвърляш веригите и излизаш от Играта в 3D. Това е което в момента се случва с пълна сила масово. Трябва да е ясно обаче, че Водачите никога не се намесват, ако не изявим намерение за това, защото свободната воля е от първостепенно значение.

Съгласна съм, че по Пътя нивото на съзнание определя коя точно книга или филм ще резонира. И на мен Кехоу сега не ми резонира както беше преди 5 год., но това не значи, че тези материали нямат стойност - те са просто стъпала. Когато си в университета, учебниците от 5 клас вече не ти резонират нали?
Аз изказах мнението си за творението на Апостолов единствено изхождайки от моята позиция в момента, която изобщо не означава, че много хора няма какво да научат от там. Но пак ще кажа - енергията следва вниманието и фокусирането върху тези конспирации не е добра идея. Могат да се прочетат единствено с идеята, върху какво да не си насочваме вниманието след това. Според мен мислите творят реалност и е по-вредно да ядеш храна, в която знаеш, че има Е-та, отколкото да не знаеш, че има такива. - това е моя опитност.
Активен

pipi
Full Member
Неактивен Неактивен

« Отговор #10 -: февруари 07, 2012, 09:35:49 »

енергията следва вниманието и фокусирането върху тези конспирации не е добра идея. Могат да се прочетат единствено с идеята, върху какво да не си насочваме вниманието след това.
Така е, затова откакто се "зарових" в тази тематика (съвсем умишлено, съзнателно и за кратко), това което описах ТУК избледня като усещане (да не казвам постепенно изчезна), а беше станало преобладаващо усещане (не само моментно).
Активен

Страници: [1] Нагоре Изпечатай 
клуб ЗЕЛАНД  |  General Category  |  Обсъждаме теми свързани с Транссърфинга (Модератори: Bibi, Nizo, Des)  |  Тема: Ченълинг « назад напред »
Отиди на: