Привет отново....
драги

bradm ако не си погледнал предната ми публикация малко по нагоре съм вметнал от кога, как и защо съм стигнал до убеждението си - то си е мое

а твоето си е твое ! Не е там работата дали Окултизм звучи "лошо" както и секта и други мръсни думи които са създадени от други институции които промиват мозъци! Работата е там ,че използвайки сивото си вещество човек трябва да се движи да се развива, да вижда и да чува и най-вече да не спи буден ! годината е 89 никой не ме е карал ,никой не ме овещавал аз почнах да се занивам с Винг чун - за аудитория (макар че знам ,че сте чували какво е ) това е стил Кунг Фу или Гунг Фу идваше ми от вътре ! баба ми по това време мир на праха и - ходеше на църква в Евангелиската такава ! Това е човек който може да се каже че ме е откърмил тогава и бях по -малък се опитваше да ми даде насока един вид християнството и знам че това също е повлияло живота ми , но е част от пътя по който съм вървял! Така както светата църква не може да обясни много а иска да панацея ! Вярвам че Христос е бил на земята ... тва е прочита на историята в моя слой ! Но мисля че всичко което се случва след въскръстването му е Фарс -повтарям мое мнение
-Продължавайки да се занимавам с бойни изкуства исках оше и още почнах с медитация да търся това което не знам ...но усещам!
После Дао , тогава идваше често и Махараджа Йога у нас ! Нямаше никакви материали ...
но не вярвам това да е спряло някого !!!
Минах през какво ли не като теории .... Всичко което ми е минавало през ум като идея и философия ! и в един момент си казах ...тва е вече твърде много ...трябва да си отдъхна !"Хвърлих" всичко излишно което напрупах през годините и потърсих отговора в себе си (той си е там винаги) макар да съм стигал до по сложни нива на медитация противно на представата на повечето хора --Там няма гласове и дядка с брада дето да нарисува как е устроен светът за мен бог е всичко и всички навсякъде Абсолютната Пустота - обратно подчетавам това е мое заключение
но не го получих с медитация ...тя е само част от изчистването на намерението ...да да именно това нещо което за мен е синоним на абсолютността Намерение
Една нощ в много напрегнат момент от живота ми у всеки си има такива моменти ...аз ще го нарека преломен /прераждане попаднах на книгата "Холографна Вселенна " Майкл Талбот -повтарям се вече ...но за да уточня книгата си беше на русский както и повечето ми литература но това едва ли е важно та в тази нощ след като я прочетох внимателно излязох на улицата и обикалях като бях като в екстаз просто усетих накъде съм вървял през целия си живот видях всичко което трупал и грешил ... нещо което желая на всички които търсят истината в себе !
в заключение мога да кажа че
-аз не вярвам на никого , извини ме не вярвам и на тебе ,не притежавам нищо и никой не ме притежава Но видиш ли вярвам в единоначалието , вярвам в душата си и вярвам че фрайле е най-доброто обяснение за положение на душата и тялото и аз-ът
Благодаря за думите ти има на какво да обърна внимание винаги го правя

и благодаря за отговора ти Успех