клуб ЗЕЛАНД
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
май 19, 2012, 04:38:55

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
До AMITABA !!! и всички,
чиито акаунти са изтрити погрешка при епичната борба с ботовете: ------- Моля изпратете ваш НИК за да се опитам да възстановя акаунта ИЛИ се регистрирайте отново съссъщия НИК.
Admin
P.S. Ползвайте формата за изпращане в сайта http://clubzeland.com/index.php?body=mail_form&to=info
8003 Публикации в 324 Теми от 543 Членове
Последен член: Faxfluoppooto
* Заглавна Страница Помощ Търси Вход Регистрирай
клуб ЗЕЛАНД  |  General Category  |  ТРАНССЪРФИНГЪТ ДЕЙСТВА! Споделяме своя опит :-) (Модератори: Bibi, Nizo, Des)  |  Тема: Осъзнатото сънуване « назад напред »
Страници: 1 ... 3 4 [5] Надолу Изпечатай
Автор Тема: Осъзнатото сънуване  (Прочетена 3123 пъти)
Nizo
Гост
« Отговор #60 -: април 15, 2011, 08:57:13 »

Какво ще рече "чиста енергия"?
Активен
todoradev78
Гост
« Отговор #61 -: април 16, 2011, 09:32:50 »

Здравей  Усмивчица за мен чиста енергия е енергията която циркулира у човек след като се отказал от важността умее да работи с потоците и най-вече в симбиоза ...може и да не е толкова правилно определението защото е от моя гледна точка ...иначе енергията си е енергия така както и всичко което съществува .... а може и да е вълна ?!? тва имах предвид като смесих понятията ! частиците се проявяват според изтоника на наблюдение с други думи Ние Усмивчица или как виждаме макарона крив - за мен е по един начин при теб по друг !
радвам се ,че форума е толкова жив и че станах част от него !
Тодор се казвам ,особенно ми е приятно  Ухилен
Активен
bradm
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 80

« Отговор #62 -: април 17, 2011, 02:53:35 »

Тодоре, здравей. Питаш "И Имам един въпрос към всички : кой е учил "шаманът" да сънува и да предаде техники за сънуване на нас" - мога да трансформирам твоя модернистичен въпрос към неговата класическа версия "кой/кое/какво е източника, който стои зад даването на  техниките за практикуване на окултизма, неговия производен спиритизъм(шаманизъм) и магьосничество". Факт е, че никой не знае. Въпрос на вяра и на доверие е приемането на тези знания(или дезинформации) от хора като Зеланд, Кастанеда и стотици други окултисти като тях. Моят съвет към тебе е - провери всякакви теми(от хора с различни разбирания) относно тези сили, които се представят пред земните шамани(спиритисти, които сами се наричат "будни") като същества от светлина, духове, висш аз, космическо съзнание, вътрешен глас и др. Идеята е, че по този начин ще разбереш дали да им имаш доверие или не, това естествено ще рефлектира и върху доверието ти спрямо техните учения.
Поздрав.
Активен

Какъв извор на радост може да предложи небето на онези, които напълно са погълнати от земни и егоистични интереси?
todoradev78
Гост
« Отговор #63 -: април 17, 2011, 08:47:00 »

Привет отново....
драги Усмивчица bradm ако не си погледнал предната ми публикация малко по нагоре съм вметнал от кога, как и защо съм стигнал до убеждението си - то си е мое Усмивчица а твоето си е твое ! Не е там работата дали Окултизм звучи "лошо" както и секта и други мръсни думи които са създадени от други институции които промиват мозъци! Работата е там ,че използвайки сивото си вещество човек трябва да се движи да се развива, да вижда и да чува и най-вече да не спи буден ! годината е 89 никой не ме е карал ,никой не ме овещавал аз почнах да се занивам с Винг чун - за аудитория (макар че знам ,че сте чували какво е ) това е стил Кунг Фу или Гунг Фу идваше ми от вътре ! баба ми по това време мир на праха и - ходеше на църква в Евангелиската такава ! Това е човек който може да се каже че ме е откърмил тогава и бях по -малък се опитваше да ми даде насока един вид християнството и знам че това също е повлияло живота ми , но е част от пътя по който съм вървял! Така както светата църква не може да обясни много а иска да панацея ! Вярвам че Христос е бил на земята ... тва е прочита на историята в моя слой ! Но мисля че всичко което се случва след въскръстването му е Фарс -повтарям мое мнение
-Продължавайки да се занимавам с бойни изкуства исках оше и още почнах с медитация  да търся това което не знам ...но усещам!
После Дао , тогава идваше често и Махараджа Йога у нас ! Нямаше никакви материали ...   
но не вярвам това да е спряло някого !!!
Минах през какво ли не като теории .... Всичко което ми е минавало през ум като идея и философия ! и в един момент си казах ...тва е вече твърде много ...трябва да си отдъхна !"Хвърлих" всичко излишно което напрупах през годините и потърсих отговора в себе си (той си е там винаги) макар да съм стигал до по сложни нива на медитация противно на представата на повечето хора --Там няма гласове и дядка с брада дето да нарисува как е устроен светът за мен бог е всичко и всички навсякъде Абсолютната Пустота - обратно подчетавам това е мое заключение
но не го получих с медитация ...тя е само част от изчистването на намерението ...да да именно това нещо което за мен е синоним на абсолютността Намерение
Една нощ в много напрегнат момент от живота ми у всеки си има такива моменти ...аз ще го нарека преломен /прераждане попаднах на книгата "Холографна Вселенна " Майкл Талбот -повтарям се вече ...но за да уточня книгата си беше на русский както и повечето ми литература но това едва ли е важно та в тази нощ след като я прочетох внимателно излязох на улицата и обикалях като бях като в екстаз просто усетих накъде съм вървял през целия си живот видях всичко което трупал и грешил ... нещо което желая на всички които търсят истината  в себе !
в заключение мога да кажа че
-аз не вярвам на никого , извини ме не вярвам и на тебе ,не притежавам нищо и никой не ме притежава Но видиш ли вярвам в единоначалието , вярвам в душата си и вярвам че фрайле е най-доброто обяснение за положение на душата и тялото и аз-ът
Благодаря за думите ти има на какво да обърна внимание винаги го правя Усмивчица и благодаря за отговора ти Успех  Усмивчица
Активен
todoradev78
Гост
« Отговор #64 -: април 17, 2011, 08:56:33 »

Много се отклоних-ме от темата ..за което се извинявам  Смотан ....
Активен
Nizo
Гост
« Отговор #65 -: април 17, 2011, 09:41:31 »

todoradev78, аз те питах за енергията, защото аз пък стигам до заключението, че енергия всъщнот няма. Според мен всеки живее в нещо като яйце, което го заобгражда на около 2 метра и отразява мислите ни обратно към нас под формата на предмети. С други думи, ние си прожектираме наше собствено шоу и според мен осъзнатия човек е този, които съзнателно излъчва образа който иска да види! Реално нищо не се сменя ... ние винаги сме били в това яйце, винаги сме излъчвали "историята" и винаги сме си я наблюдавали сами.
Активен
todoradev78
Гост
« Отговор #66 -: април 17, 2011, 10:36:16 »

Много близко съм до твоя мироглед .... и го споделям Усмивчица
но намерението и силата която прожектира не може ли да е енергия
всъщност какво е енергия ? Усмивчица  все пак това яйце каквото и да е има форма за теб съществува и ти движиш филма  с намерението си поне аз така го виждам
поясни още малко ... напълно споделям идеята  Усмивчица
Активен
Nizo
Гост
« Отговор #67 -: април 17, 2011, 11:32:19 »

Ами общо взето на мен ми харесва това обяснение, защото е някак си по-правдоподобно. На някои хора като им кажеш, че те създават света, немогат да го схванат. За тях света е голямото нещо в което са те. Аналогията с това яйце, просто прехвърля света в друга плоскост и света изведнъж се оказва не толкова голям и на една ръка разстояние. Поне на мен, така ми е по-лесно да възприема силата си и да вярвам, че каквото излъча, ще се отрази към мен.
Активен
pipi
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 117

« Отговор #68 -: декември 28, 2011, 01:33:38 »

Нива на сънуване и портали
Активен

Аз не вярвам в чудеса, аз разчитам на тях.
Страници: 1 ... 3 4 [5] Нагоре Изпечатай 
клуб ЗЕЛАНД  |  General Category  |  ТРАНССЪРФИНГЪТ ДЕЙСТВА! Споделяме своя опит :-) (Модератори: Bibi, Nizo, Des)  |  Тема: Осъзнатото сънуване « назад напред »
Отиди на: